Kindervakantieweek

Veel kinderen zijn volop aan het genieten tijdens de kindervakantieweek. Dit jaar vieren ze het 15 jarig bestaan dat de stichting op eigen benen staat. Naast de traditionele activiteiten zoals hutten bouwen en een uitstapje naar Oud Valkeveen, was er vandaag een echt circus. Nadat een gezamelijke maaltijd konden de kinderen van een geweldige show genieten. Morgen is de laatste dag en daarna is het weer gedaan met de rust voor de ouders.

De Huizer kindervakantieweek is zo populair dat de inschrijvingen al dezelfde dag gesloten zijn omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Zo’n 60 vrijwilligers maken er ieder jaar weer een feestje van in de laatste week van de zomervakantie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter