Het leugenbankje

Ieder vissersdorp heeft er wel één; het zogenaamde leugenbankje dat bekend is van de sterke verhalen en het mooie uitzicht over de haven. De sterke vissersverhalen waren misschien meer van vroeger, maar een  plekje om even gezellig bij te kletsen is het absoluut.  Het bankje met uitzicht over de botterwerf is inmiddels een vast plekje geworden voor de wat meer “ervaren Huizers”  Wat zou hier toch allemaal besproken worden…… ?   Mooi Huizen !leugenbankje

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ron mazer
    18 augustus 2017 op 16:54

    Ik denk visserslatijn, dat besproken wordt.

  • Laat een reactie achter