40.000 kilo strooizout in één nacht

We treffen Klaas op z’n laatste stukje aan op de strooiroute. Hij is gisterenavond om 24:00 uur begonnen op de strooiwagen. Nu 11 uur later hebben ze met de strooiploeg zo’n 40.000 kilo over de doorgaande wegen in Huizen gestrooid. “Ik heb vannacht met deze vrachtwagen 3 vrachten van elk 5 ton weggereden. De andere wagens zijn iets kleiner. We volgen bij de gemeente de meteo gegevens, zo weten we precies de temperaturen van de lucht en de bodem en weten we wanneer en hoeveel we moeten strooien.Vanmiddag wordt er niet meer gestrooid. Voor ons zit het er nu op, ik ga m’n bed in.” ….. Slaap lekker Klaas en collega’s, en bedankt voor jullie inzet. Goed werk

Blijf op Huizer Hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam, een ander logo, maar met dezelfde berichten als u van ons gewend was. OogopHuizen zal als onderdeel van OogopNederland komend jaar terugkomen als een app waarop iedereen berichten kan plaatsen.  Wij kiezen ervoor om Huizen in beeld te brengen met mooie fotografie en zijn daarom verder gegaan als OpHuizerhoogte. Wilt u ons blijven volgen en “op huizer hoogte” blijven ? Like dan onze nieuwe Facebookpagina en mis niets van Huizen !

fotografie Inge Jansen en Vincent Snoek

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter