Auto’s branden uit op Kierkegaardhof

Twee personenauto’s zijn vannacht rond 02:30 uur volledig uitgebrand aan de Kierkegaardhof op het vierde kwadrant. Bewoners werden wakker van het knallen van de banden en waarschuwden de brandweer. Deze konden helaas niet meer voorkomen dat de auto’s volledig uitbrandden. Hoe het heeft kunnen gebeuren dat de auto’s vlam vatte, wordt onderzocht door brandonderzoekers van Forensische Opsporing van de politie. Brandstichting wordt namelijk niet uitgesloten.

autobrand

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp en brengen Huizen van A tot Z in beeld.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter