De Dutch Music Games.

 

 

Wellicht heb je ze net al zien staan of horen oefenen. De Dutch Music Games zijn zojuist begonnen. 10 korpsen strijden op Sportpark de Wolfskamer. Met drie wedstrijden in Nederland vormen de Dutch Music Games onderdeel van de European Music Games. Dit is een competitie welke word gehouden in Ierland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Deelname staat vrij voor alle Drum & Bugle Corps, Showbands, Showfanfares, Drumbands, Performance Ensembles en welke andere stijl ook. Al deze korpsen zullen garant staan voor een avondvullend programma vol show en muziek. Het eerste korps zal om 18.00 uur het veld betreden en de hele avond zal duren inclusief bekendmaking van de uitslagen tot ongeveer 22.30 uur. De kassa zal om 17.00 uur open gaan. Kaarten zijn te koop vanaf 12,50 euro

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen.  Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter