Hoe fotografeert Huizen

Hier weer de drie mooiste inzendingen van deze week. Alle drie een foto uitkijkend over het Gooimeer met drie keer een andere lucht. De eerste foto is van Christien Zoet. Een foto genomen op de  Gooimeerdijk, waar de zon prachtig onder ging  bij het sculptuur Thalassa, ontworpen een gemaakt door Martha Waijop.

De tweede foto is van Roy Tanck. Net na zonsondergang verlichtte de zon de wolken nog even van onderen. De donkere laag op de horizon had waarschijnlijk te maken met de grote brand in Amsterdam.

Larisa Landré koos voor een hele andere sfeer dan de rode avondgloed. Een indrukwekkende bliksemflits. Dat toont maar weer het mooie van het feit dat Huizen aan het water ligt. Het uitzicht is iedere dag weer anders.

Jouw foto ook hier ?

Heb je een goede camera en houd jij je ook graag bezig met fotografie ? Daag je zelf uit en maak een mooie foto in Huizen en stuur deze in. Wellicht plaatsen we jouw foto hier. We stellen wel wat voorwaarden aan de inzendingen…

  • je hebt de foto zelf genomen
  • je hebt je foto uiteraard gemaakt in de gemeente Huizen.
  • één inzending per keer
  • je foto is horizontaal genomen (dus geen portretstand)
  • afmetingen minimaal 1024 lange zijde en rond de 700 kb
  • netjes afgewerkt oftewel een passende scherpte, denk aan ruis en compositie.

Wat doen we met jouw foto ?
Deze plaatsen we éénmalig op OpHuizerhoogte. Verder niets. Jij behoudt te allen tijde de auteursrechten. Daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan.

Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan win je een dag lang fotograferen in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto inzenden naar ophuizerhoogte@gmail.com

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter