De stationschef van Huizen

zwaan

Statig liep hij over Perron B van het Huizer busstation, hield zo af en toe wat fietsverkeer tegen, ging midden op de weg staan of zelfs pontificaal voor de bus. Of de dienstregeling er beter op werd betwijfelen we. De zwaan verkoos er dit keer voor een tijdje op het busstation door te brengen in plaats van de sloot aan de overkant. Het blijven eigenaardige dieren……

foto Inge Jansen

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s uit Huizen of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze facebookpagina en kijk met ons mee !

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter