Scholieren Huizermaat en Erfgooierscollege exposeren in Krachtcentrale

Komend weekend gaan de deuren van de Krachtcentrale weer open voor een expo in samenwerking met de Atelierroute Huizen. Zowel zaterdag als zondag ben je welkom, want dan worden de werken van talentvolle leerlingen van de Huizermaat en het Erfgooierscollege tentoongesteld. Geen saaie klaslokalen en gangen van het schoolgebouw, maar dit keer in de mooiste expositieruimte die Huizen op dit moment rijk is.

De expo is op zaterdag 8 en zondag 9 april van 14:00 uur tot 17:00 uur. En omdat er nog steeds mensen vragen wat de Krachtcentrale is….. die vind je aan de Havenstraat tegenover de Lidl.
Dus ouders, ooms en tantes, broers en zusjes en alle anderen die ook nog even binnen willen kijken. Kom langs en kijk naar al het moois wat er te zien is.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er allemaal gebeurt in Huizen ? en wat er allemaal te doen is ? Kijk dan op het leukste fotoblog van Huizen. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. Blijf op Huizer hoogte en volg ons op onze Facebookpagina. Zo mis je niets uit ’t dorp.

 

foto Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter