De superzandbak

Het is weer zover ! Het strand aan de Zomerkade krijgt weer zijn jaarlijkse voorjaarsbeurt en dat levert inmiddels weer veel buitenspeelplezier op. Spingen, klimmen, graven en van de hoge bergen af rollen. Met mooi weer in het vooruitzicht is het te hopen dat iedereen er nog even een paar dagen van kan genieten. Geen mooi maar Leuk Huizen !

Zomerkade

En ook Sportcity maakte gebruik van het uitdagende strand voor een bootcamp. Weer een avond vol levendigheid aan de Zomerkade. Kom maar op met die beloofde 20 graden !

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen. Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee

Foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter