Waterfontein door afgebroken brandkraan

Een defecte brandkraan heeft vanmiddag een flinke fontein veroorzaakt aan de Jacob van Wassenaerstraat. Bij de controle van de koppeling met het aansluitstuk knapte deze open waardoor het water de lucht in spoot. De brandweer controleert geregeld deze aansluitingen, maakt ze vrij van eventuele wortelgroei en zorgt dat ze goed bereikbaar en onderhouden zijn.

De fontein trok aardig wat aandacht en bezorgde bewoners kwamen een kijkje nemen. De leerlingen van het nabijgelegen PCBS Beatrixschool stonden nieuwsgierig door het hek te kijken en een speelse hond maakte er een heus waterballet van.

PWN kwam ter plaatse en heeft samen met de brandweerman de fontein weer af kunnen sluiten. Het mankement moet nog wel gerepareerd worden. Zo blijkt wel dat het heel nuttig is om te controleren, het zou ernstig zijn geweest als het bij een echte brand gebeurde.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter