Jamin terug van weggeweest

Jamin

Vanmorgen om 09:00 uur opende Jamin haar deuren in het oude dorp. Met wel 200 soorten schepsnoep of 40 soorten paaseitjes weet je gewoon niet wat je moet kiezen. De ondernemers Wim en Sylvia Steen zijn de trotse eigenaars van de nieuwe winkel. Wim werkte voorheen voor het Jamin concern zelf, maar is nu samen met zijn vrouw een eigen winkel begonnen. En omdat ze zelf uit Huizen komen was de keuze voor het oude dorp makkelijk gemaakt.

Jamin

Er stond meteen al een rij te wachten voor de deur van de prachtige winkel waar de kleurtjes je tegemoet springen. Ze verkopen niet alleen schepsnoep maar ook speciaal uit de VS geïmporteerde Candy. Leuk voor een kadootje of gewoon lekker om zelf op te eten. De nieuwe snoepwinkel is gevestigd in de Kerkstraat tegenover de HEMA.

En hier gaat de eerste zak snoep over de toonbank ! We wensen Wim en Sylvia veel succes met hun nieuwe winkel.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog over Huizen. Hier zie je de laatste nieuwtjes en de leukste foto’s over alles wat er gebeurt in Huizen. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? volg ons dan op onze Facebookpagina. Zo zie je altijd wat er in jouw dorp leeft.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    R.J. Tuijnman
    18 februari 2017 op 10:54

    Heerlijk! Nou niet meer verloren laten gaan! Ik hoop dat ze ook de oude Jamin producten nog voeren, de limlollies, die blokken roomijs met twee losse wafeltjes erbij… Heerlijk!

  • Laat een reactie achter