Heel even omrijdenVanaf afgelopen maandag tot vrijdag 17 februari is de Bestevaer afgesloten tussen de Baanbergenweg en de rotonde Driftweg/Karel Doormanlaan.  Tijdens de werkzaamheden wordt er onder de Bestevaer een hemelwater riool aangelegd. Deze leiding is een onderdeel van de nieuwe riolering door de Driftweg. 

Om wateroverlast in de toekomst te voorkomen, vernieuwt de gemeente de riolering in de straat. Regenwater wordt in de toekomst afgekoppeld van een vuilwaterriool. Afgelopen jaar was er hier veel wateroverlast. Bij zware regenbuien raakte het stelsel snel vol met een blanke straat als gevolg.

De buschauffeur was waarschijnlijk nog niet op de hoogte van de omleiding en kwam bij het keren vast te zitten in de berm.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Kijk dan met ons mee op het leukste fotoblog van Huizen. Wij brengen Huizen dagelijks in beeld met de mooiste fotografie en de laatste nieuwtjes. Like onze Facebookpagina en kijk met ons mee !

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter