Herinneringsavond: In liefde gedenken

Herinneringsavond Rebel Huizen

Op vrijdag 14 februari tussen 19.00 tot 20.30 uur kan er een verlichte avondwandeling gemaakt worden over de Nieuwe Algemene Begraafplaats van Huizen. Op deze Valentijnsdag staan we stil bij de liefde die we juist op deze dag zo kunnen missen. Om die liefde te gedenken wordt door Rebel’s begrafenisonderneming de tweede lichtjesavond georganiseerd in Huizen.

Herinneringsavond Rebel Huizen

De herinneringsavond is een avond waarop een ieder zijn of haar dierbare kan herinneren, ongeacht waar deze begraven, gecremeerd of vermist is. Langs de wandelroute kan iedereen op eigen wijze stilstaan bij sfeervol geplaatste lichtjes, luisteren naar muziek, zang en gedichten en is er een stilteplek. In en rondom de aula is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee of warme chocolademelk.

Herinneringsavond Rebel Huizen

De begraafplaats is gelegen aan Naarderstraat 68 in Huizen en geopend tot 21.00 uur. Voor vragen over de herinneringsavond: Rebel’s Begrafenisonderneming, 035-5253067 of kijk op www.rebel-uitvaart.nl/inliefdegedenken2020

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

Rebel’s Begrafenisonderneming is sponsor van OpHuizerhoogte

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter