De Tafelberg kan weer beklommen worden

tafelberg, tafelbergheide, Huizen

Precies op de grens van Blaricum en Huizen ligt de Tafelberg; met ruim 39 meter de hoogste berg van het Gooi. De ‘berg’ heeft de afgelopen maanden een ware gedaanteverandering ondergaan. Onder andere de oude trap is vervangen door een solide natuurlijk uitziende stalen trap, die zelfs nog van dichtbij van bielzen lijkt te zijn gemaakt. Heel mooi gedaan! 
De oriëntatietafel op de top geeft naast de windrichtingen ook aan hoever het nog is naar omliggende plaatsen. We kunnen weer genieten van een prachtig uitzicht over de Tafelbergheide. Een kleine foto-impressie:

tafelberg, tafelbergheide, Huizen
tafelberg, tafelbergheide, Huizen
tafelberg, tafelbergheide, Huizen
tafelberg, tafelbergheide, Huizen
tafelberg, tafelbergheide, Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

tafelberg, tafelbergheide, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter