Wandelaars gezocht voor NL Doet

Er even tussenuit voor een frisse neus. Wil jij ook een keertje meelopen met de bewoners van het verzorgingstehuis De Marke ? We zoeken zo veel mogelijk wandelaars voor een dorpswandeling door Huizen. Want zaterdag 11 maart is het weer NL Doet en willen de ouderen uit het verzorgingshuis De Marke-Meenthoek graag met z’n allen naar buiten. Supergezellig en een enorm dankbare taak. Geef je op via deze link van NL Doet en schrijf je in.

Onderweg wordt er nog een tussenstop gemaakt voor een kop koffie en gebak. Vraag je vrienden, vriendinnen, collega’s of teamgenoten en geef je samen op. Eens kijken of we die rij met rolstoelen en blije bewoners nóg weer langer kunnen maken.  OpHuizerhoogte loopt mee, jullie ook ?

Kijk op de website NL Doet voor alle informatie en loop mee ! Een klein gebaar, groot plezier.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een nieuwe naam en logo, maar met dezelfde fotografen en berichten als u van ons gewend bent. Wij brengen Huizen van A tot Z in beeld. Volg ons op Facebook en blijf op Huizer hoogte !

foto’s Dolf van Stijgeren

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter