Pop-up kunst

“Weg met die schuttingtaal” vond een bewoner op de Hunsingo. Op een elektriciteitskastje in zijn straat waren teksten en tekeningen geplaatst die niet door de “beugel” konden volgens hem en hij besloot het een vrolijker aanzien te geven. Hij zaagde wat plankjes mdf af en bevestigde die op de kast. Er is een gat in gezaagd zodat de monteur er nog gewoon in kan. Meneer is bijna een week bezig en zijn kunstwerk is inmiddels bijna af en eerlijk gezegd dit is toch veel leuker dan een grijze kast? Wellicht een leuk idee voor de gemeente om verschillende kunstenaars een kastje te laten adopteren? 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Mireille van Vulpen - van Kampenhout
    22 juli 2017 op 21:48

    Helemaalleuk om mijn paps op Facebookte zien met zijn grote hobby schilderen en dat op zijn 82ste.
    Pop-up kunst

  • Laat een reactie achter