Hoe fotografeert Huizen ?

lezersfoto

Eerder deze week gaven we al aan dat iedereen foto’s mag inzenden voor de lezersfoto van de week. We kregen mooie inzendingen en kozen deze foto’s uit. De ¬†bovenste twee zijn van Lianne van Voorst-Verhage. Een mooi actueel en herkenbaar beeld van Huizen.

De onderste foto is gemaakt door Jeanine van Leeuwen. Een mooie plaat van de haven maar door een pittige bewerking treedt er een wat surrealistisch beeld op van de lucht. (paarse randen). Daarom een derde plaats maar een plaatsing waard.

Jouw foto inzenden.

Wil je ook je mooiste foto inzenden voor een plaatsing op OpHuizerhoogte ? Dat kan maar we leggen de lat hoog.
– de foto moet door jezelf gemaakt zijn
– de foto moet in Huizen gemaakt zijn
– we plaatsen alleen horizontaal genomen foto’s (geen portretstand)
– je foto geeft een actueel beeld weer en het liefst herkenbaar uit Huizen
– de kwalitatief van je foto is goed. Laten we zeggen er zit verschil tussen de camera op een oud mobieltje en een spiegelreflexcamera ūüėČ
Рwij plaatsen jouw foto enkel en éénmalig op OpHuizerhoogte en de daarbij behorende social media. Verder wordt de foto NIET gebruikt
– de auteursrechten blijven uiteraard bij de fotograaf. (daar hechten wij zelf namelijk ook veel waarde aan)
– jouw naam komt bij de foto.
– uiteraard is je foto netjes van scherpte, compositie, niet teveel ruis, denk aan je horizon……daarbij maken we natuurlijk onderscheid voor de creatieve fotograaf.

Als extraatje geven we aan het eind van het jaar een “dagje studiofotografie” weg in onze fotostudio Huizen aan de inzender met de mooiste foto.

Inzenden kan naar ophuizerhoogte@gmail.com

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam en een ander logo, maar met dezelfde berichten als je van ons gewend was. Volg ons op onze OpHuizerhoogte Facebookpagina en kijk met ons mee. Hier brengen we dagelijks Huizen van A tot Z in beeld en lees je de laatste nieuwtjes.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter