Wolfskamer Wintersport viert 40-jarig jubileum op 17 december

Wolfskamer Wintersport bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar. Dit wordt groots gevierd op zaterdag 17 december met een waar alpinespektakel. Op deze dag zal Nederlands grootste wintersportgebied in Oostenrijkse sferen zijn gehuld met onder andere een Skilauf, een Skidemo formatieskiën en een Alpenspektakelband.

Met meer dan 3.000 leden is Wolfskamer Wintersport uit Huizen één van de grootste verenigingen van Nederland. De leden kunnen vrijwel het hele jaar wintersporten op een complex van ruim 10.000 m2. Wat ooit als een kleine skipiste begon is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot de Gooische Alpen met 7 pistes, inclusief een fun park en een après ski café. Reden dus voor een feestje, waarbij iedereen van harte welkom is.

Hiermee krijgt de drukke decembermaand een mooi vervolg. Afgelopen weekend hebben namelijk ruim 2.500 mensen op zaterdag de grootste skiwedstrijd van het jaar bezocht en op zondag de jaarlijkse open dag. Voor iedereen die tijdens de kerstvakantie lekker in eigen land wil skiën biedt Wolfskamer Wintersport ook nog een speciaal kerstlidmaatschap aan. Voor slechts 30 Euro kan er van 12 december tot en met 5 januari onbeperkt vrij worden geskied. Daarbij kunnen mensen in deze periode ook privélessen en cursussen boeken.

Kortom, het is een gezellige en drukke decembermaand in de Gooische Alpen.

Blijf op Huizer Hoogte

OpHuizerhoogte.nl is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam, een ander logo maar gewoon met dezelfde fotografen en dezelfde berichten als u van ons gewend bent. OogopHuizen gaat straks verder als een publieke app waarop iedereen berichten kan plaatsen. Vincent Snoek en Inge Jansen hebben er voor gekozen om met een eigen blog door te gaan als OpHuizerhoogte. Wil je ons weer gewoon blijven volgen ? Verhuis dan mee en like onze nieuwe Facebookpagina. Zo mis je niets uit ons dorp.

fotografie Inge Jansen

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter