Een weekend vol ijsplezier

Weekend vol ijsplezier

Wat een ongelooflijk weekend! Tot ver op de zondagmiddag viel er te genieten van het prachtige ijs op het Gooimeer, de singels en sloten. Van Naarden tot Blaricum, in het Bad Vilbelpark en het Stadspark; overal beleefde jong tot oud ijsplezier. Met schaatsen, gympies, quads, motoren, fietsen en zelfs auto’s. Geniet van onze foto’s van het ijsplezier!

(Het bewerken van alle foto’s kost veel tijd, dus de komende dagen volgen meer foto’s)

Weekend vol ijsplezier
« van 2 »

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter