Fietstocht door de Oostermeent

fietstocht oostermeent

De Historische Kring Huizen organiseert zaterdag 26 september weer een fietstocht in de serie “Sporen uit het verleden”. Dit keer gaat de tocht naar de oostzijde van Huizen en richt men zich op het nieuwe Huizen. In de jaren’60 onderging Huizen een gigantische uitbreiding nadat het was aangewezen als groeikern. De fietstocht gaat verder door en langs de voormalige meentgronden van de Erfgooiers, waar het eeuwenoude landschap door de uitbreiding van Huizen en Blaricum, maar ook door de aanleg van de A27, voorgoed veranderde. Ook in dit gebied zijn diverse sporen uit het verleden terug te vinden.

Opgeven is nodig i.v.m. beperkte deelname. Als je wilt meefietsen, meld je dan aan via mailadres info@historischekringhuizen.nl, of bel 035-5260580. Er wordt verzameld met de fiets om 13.30 uur bij de bibliotheek aannhet Plein 2000. Deelname bedraagt €3,00, voor leden gratis.

I-TAXI

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter