Welkom terug op school

Ichthus, Rehobothschool, school, Huizen

Vanaf vandaag zijn de basisscholen weer open! De kinderen hadden er duidelijk zin in. VPCBO Ichthus Huizen heeft ervoor gekozen dat de kinderen op hun scholen alle dagen een halve dag naar school gaan. ’s Morgens de ene helft van de kinderen en ’s middags de andere helft. Vanmorgen om 8.30 uur was het eindelijk zover; de kinderen van de Rehobothschool in Huizen werden welkom geheten met een nieuwe tekst op het raam.

Ichthus, Rehobothschool, school, Huizen

Elke klas een eigen vak

Ouders namen keurig afscheid bij het hek van de school en de kinderen renden over het plein naar het met dranghekken gemarkeerde vak van hun groep waar hun leerkracht, met oranje hesje, ze stond op te wachten. Daarna werden de kinderen feestelijk binnengehaald in hun versierde klassen en kregen zij allemaal (van de ouderraad) een tegoedbon voor een ijsje. De jongste leerlingen begonnen met een les handen wassen!

Ichthus, Rehobothschool, school,

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter