Rupsen, rupsen, overal rupsen!

Rupsen Huizen

Als je nu door bos of park loopt, klinkt het net alsof het regent. Ook met een strakblauwe lucht, zoals de afgelopen week. Het zijn echter geen regendruppels die je hoort, maar duizenden en duizenden rupsen aan het eten zijn. En af en toe komen er ook een paar naar beneden. Die eindigen dan in je haar of op je kleding. Maar het meeste oppassen geblazen is het voor de rupsen die doodleuk naar beneden hangen uit de bomen. Daar loop of fiets je zo tegenaan!

We kwamen bij de Limitische Heide een hek tegen dat krioelde van de rupsen. Gelukkig zijn al deze rupsen ongevaarlijk en veranderen ze na verloop van tijd hopelijk in prachtige vlinders!

Rupsen Huizen
Rupsen Huizen
Rupsen Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Verhuist, Burgemeester, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter