Een week Huizer zonsondergangen

Huizer zonsondergangen Huizen

Met dit prachtige weer is het moeilijk om binnen te blijven. Toch is dat het dringende advies: ga alleen de deur uit als het echt moet, zoals voor werk, om voor iemand te zorgen, boodschappen of een luchtje scheppen. En doe dat allemaal niet op drukke plekken. Voor iedereen die hierdoor de prachtige Huizer zonsondergangen van deze week mist, hebben wij er een paar vastgelegd. Vanaf en richting Huizer grondgebied. Geniet ervan (en blijf thuis)!

zonsondergang Huizen
Varen met zonsondergang
Huizer zonsondergangen Huizen
Zonsondergang boven de sfinxen
zonsondergang Huizen
Zonsondergang vanaf de oude pier
Huizer zonsondergangen Huizen
Zonsondergang vanaf de pier
zonsondergang Huizen
Zonsondergang achter de sfinxen
Huizer zonsondergangen Huizen
Na zonsondergang

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter