Huizen hamstert

Lege schappen in de supermarkten, want Huizen hamstert. Producten als toiletpapier en brood vlogen vanmorgen de schappen uit. De maatregelen rond het Corona-virus hebben kennelijk toch de angst losgemaakt dat er straks niets meer te krijgen is.

En wie geheel nietsvermoedend de winkel in liep schrok van de aanblik van de lege rekken. “Het is nog erger dan kerst” of “We zijn met z’n allen gek geworden”. Een medewerker vertelde dat het toiletpapier vanmorgen nog was aangevuld, maar het schap binnen een half uur helemaal leeg was.

De supermarktmedewerkers proberen zo veel mogelijk aan te vullen maar het lijkt onbegonnen werk. Vooralsnog wordt er gewoon bevoorraad en is er geen reden tot paniek. Er wordt benadrukt dat er voldoende voorraden in de distributiecentra aanwezig zijn en dat het overbodig is om te hamsteren.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter