Tafelberg officieel geopend

Opening Tafelberg Huizen

Je kon hem natuurlijk al eventjes bezoeken, maar vandaag was de officiële opening van de vernieuwde Tafelberg. De grens tussen Huizen en Blaricum loopt precies over de berg. Van beide gemeenten was dan ook een wethouder aanwezig om de plechtigheid bij te wonen.

Opening Tafelberg Huizen

Geschiedenis van de berg

Na een korte toespraak over de geschiedenis van de berg en over de huidige prettige samenwerking van de gemeentes werd met alle aanwezigen het glas gehesen door wethouder Marlous Verbeek van Huizen en Gerard Knoop van Blaricum. De renovatie van de Tafelberg is gerealiseerd door het Goois Natuurreservaat.

Opening Tafelberg Huizen
Wethouders Verbeek en Knoop klinken met de glazen

Na afloop was er een samenkomst in het restaurant met dezelfde naam, De Tafelberg, waar betrokkenen en belangstellende nog gezellig even konden napraten.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

tafelberg, tafelbergheide, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter