Hoo ’t Vroger was…

Haven, winter, schaatsen, sneeuw

Wat dunk ie, zouen we nog ëries ’n keer ’n barre wijnter krijgen? ’n Wijnter mót blómmen óp de glazen?  Mót héël dik ijs, zoë dik dat de héële haven bevreuren is? ’n Wijnter dee net zoë haerig is as vroger, datte we twee paar kousen an mózzen trekken; en as we dan gungen rikken we alléeënig ’t boveste paar uittrukken?  Mót zoëvuul sneeuw dat je je fiets gien meer kónnen vijnden en dat we óp huis an sulden. Wat dunk ie …? 

Haven, winter, schaatsen, sneeuw

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter