Kinderboekenweek van start!

Kinderboekenweek Ichtus Huizen

Vandaag is de Kinderboekenweek gestart. Het thema is “Reis mee” en t/m 13 oktober wordt er in dit kader allerlei leuks georganiseerd. Vandaag was er bijvoorbeeld een ludieke opening bij de Ichtus-scholen zoals de Beatrixschool en De Parel, met leerkrachten die op en in allerlei vervoersmiddelen naar school kwamen. Maar er is nog veel meer te doen!

Kinderboekenweek Ichtus Huizen

Morgen, donderdag 3 oktober, komt er een paardentram langs bij BSO De Brug aan de Thorbeckestraat. Tussen 14.30 en 15.30 worden er ritjes gemaakt.

Op maandag 7 oktober wordt groep 2 van de Beatrixschool voorgelezen bij Voor Anker aan het Oranje Nassauplein. Op twee afdelingen lezen leerkrachten voor en na afloop worden er samen liedjes gezonden.

Kinderboekenweek Ichtus Huizen

Dinsdag 8 oktober komt de paardentram naar BSO Vrom en Tom (van 14.30 tot 15.30) aan de Rousseaulaan. Vanaf 16.00 is de tram bij BSO De Kameleon aan het Ellertsveld.

Op vrijdag 11 oktober is er om 14.00 uur een boekenmarkt op het schoolplein van de Van der Brugghenschool aan de Thorbeckestraat.

Diezelfde middag is er een vossenjacht door het dorp van de Rehobothschool aan de Studiostraat, ter afsluiting van de Kinderboekenweek.

Weet jij van nog meer leuke activiteiten tijdens de Kinderboekenweek? Laat het ons weten in de reacties!

Kinderboekenweek Ichtus Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré en Henk Heijnen

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Lianne
  2 oktober 2019 op 19:56

  De Rehobothschool (Studiostraat 45) sluit de KBW af met een vossenjacht, op vrijdagmiddag 11 oktober!

  • Reageer
   Larisa
   3 oktober 2019 op 19:15

   Leuk, bedankt voor de aanvullign!

  Laat een reactie achter