Oldtimer festival 2019

Ook dit jaar was het Nautisch kwartier het mooie decor voor het alweer negende Oldtimer festival. Ondanks de regenachtige start was het ook dit jaar weer een groot succes. Een indrukwekkende historische collectie automobielen was bijeengebracht. 

Oldtimerfestival

Het festival is het grootste klassieker festival van het Gooi en dat was te merken aan het aantal oldtimers. Er werden zo’n 260 auto’s tentoongesteld met een grote variatie klassiekers van 60 verschillende merken. Naast de vele auto’s waren er ook andere diverse voertuigen te bewonderen, er stond zelfs een oude NOS mediabus.

Er werden dit jaar ook weer tochten gereden door een groot aantal deelnemers. De spietentocht voor de automobilisten, een tocht voor de tractoren en het Puch Gilde Huizen organiseerde weer de brommertocht.

In de Havenstraat langs de kade was er een gezellige markt opgezet met veel marktkramen en een aantal foodtrucks. Deze editie van het Oldtimer Festival werd gecombineerd met de demonstratie dag van de Brandweer Huizen. Er was echter zoveel te zien dat we daar morgen een apart foto-overzicht aan wijden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter