Ongeval bij werkzaamheden op de Crailoseweg

Drie voertuigen zijn vanmorgen betrokken geraakt bij een ongeval op de Crailoseweg (N527). Op de plek waar nu werkzaamheden worden uitgevoerd is een stuk wegdek weggefreesd. Door de snelheid van 1 van de voertuigen en het plotselinge hoogteverschil in het wegdek, is de bestuurder de macht over het stuur kwijtgeraakt, kwam daarbij in een spin en kwam op de ander weghelft in botsing met 2 tegemoetkomende auto’s. Niemand raakte bij het ongeval gewond.

Het hoogteverschil momenteel in het wegdek.

Omdat 1 van de voertuigen een elektrische auto is kwam de brandweer ter plaatse om de stroom van het voertuig af te halen. Die hebben speciale “tablets” met stroomschema’s van alle elektronische voertuigen.

De brandweer knipt bedrading door.

De werkzaamheden gaan nog door tot de 23ste. Tussen 8 uur ’s avonds en 5 uur ’s nachts is de weg afgesloten voor gebruik. De provincie Noord-Holland is de oversteek op de Crailoseweg ter hoogte van de Museumlaan aan het aanpassen, om scholieren en andere fietsers van en naar de Dr. Maria Montessorischool (Huizen) veiliger te laten oversteken.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter