Renovatie in de Gooische Alpen

Huizen Skibaan Wolfskamer

Zomers weer in Huizen maar bij skischool Wolfskamer Wintersport aan de IJsselmeerstraat 5 wordt al uitgekeken naar het nieuwe winterseizoen, want in de “Gooische Alpen” wordt hard gewerkt aan tal van verbeteringen.

Huizen Skibaan Wolfskamer

Bijvoorbeeld baan vijf, zes en zeven, die flink worden aangepakt. Bovendien wordt baan vijf opgehoogd tot een gevorderde skipiste en aan de buitenkanten van baan zes en baan zeven komen nu, in plaats van één lift, twee skiliften. Daarnaast wordt baan zes omgebouwd naar een piste voor licht gevorderden en baan zeven -was het funpark- wordt nu de beginners piste. De langste piste van het complex! Het funpark verdwijnt niet maar komt straks terug als een funbaan met twee grote springheuvels, en dat is spectaculairder voor de gevorderden en de freestylers maar ook veelzijdiger voor de kinderskischool. En op het verbeterde complex komt ook de wellenbaan (hobbel baan) gewoon weer terug, vertelt een enthousiaste Roderik Sillevis, staflid van de skischool en nauw betrokken bij de huidige vernieuwingen. De werkzaamheden moeten eind augustus klaar zijn want op 31 augustus en 1 september zijn de open dagen.

Huizen Skibaan Wolfskamer
Huizen Skibaan Wolfskamer

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s : Henk Heijnen

de lange

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter