Gemoedelijke Erfgooiersdag

Gemoedelijke Erfgooiersdag

De Erfgooiersdag vandaag was gezellig druk. De bescheiden opzet op de Kerkstraat en rond het Oude Raadhuisplein trok dankzij het lekkere weer veel bezoekers en zorgde voor een gemoedelijke sfeer. De terrasjes op het plein zaten de hele middag vol, de pony’s liepen vele rondjes langs de kerk en ruim 200 bezoekers genoten van het uitzicht bovenop de toren van de Oude Kerk.

Gemoedelijke Erfgooiersdag

Dansen, muziek en spel

Op het plein oogstte Poppentheater De Kleine Zon veel ooh’s en aah’s. De kleine bezoekers waren gefascineerd door het poppenspel. Ook het volksdansen trok veel bezoekers, en er werden veel rondjes gedraaid in de zweefmolen. In de Oude Kerk werd muziek gemaakt op orgel, piano en viool en men kon genieten van ijs, poffertjes en versgerookte paling. In de straten geen gewone markt, maar oude ambachten en kraampjes van kleine ondernemers.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s : Henk Heijnen en Larisa Landré

Tekst: Larisa Landré

de lange

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter