De Derby: Zuidvogels-Huizen

Huizen Zuidvogels

Een heel mooi affiche en vanmiddag was het zover. Er werd aan beide kanten van Sportpark de Wolfskamer al weken naar uitgekeken: De Derby! SV Huizen in het geel/groen en HSV De Zuidvogels in het rood/groen. En de sfeer was prima!

Huizen Zuidvogels
Huizen Zuidvogels
Huizen Zuidvogels

En toen kwamen de buien, hagel deze keer!

Huizen Zuidvogels
Huizen Zuidvogels

Huizen kwam op voorsprong; tien minuten voor tijd maakte Zuidvogels gelijk. Over en weer waren er nog kansen op de overwinning, maar beide teams kwamen niet meer tot scoren waardoor ook het tweede treffen van dit seizoen eindigde in een gelijk spel 1-1.

Huizen Zuidvogels

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

trotsmarkt

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter