Houd de lijn vrij!

Huizen

Huizen doet op 9, 10 en 11 april mee aan de landelijke actie “Houd de lijn vrij”! De actie is bedoeld om voorbijgangers te attenderen op de aanwezigheid van een blindegeleidestrook. Mensen met een visuele beperking maken hier gebruik van om in de openbare ruimte veilig hun weg te vinden. Helaas staan er vaak obstakels op deze stroken.

Huizen
Huizen

Voorbijgangers kunnen met een blindegeleidestok ervaren wat dat betekent voor iemand die blind of slechtziende is.  De actie is dan ook bedoeld om bewustwording te creëren bij mensen zonder een beperking. Ook wethouder Maarten Hoelscher flyerde mee.

Huizen
Huizen houd de lijn vrij

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter