Huizen – Rusland


Gisteravond oefenden de hockeydames van Huizen tegen de nationale ploeg van Rusland, die  in ons land op trainingskamp is. Een heel bijzondere wedstrijd natuurlijk. Nadat de speaker de namen van de speelsters had opgenoemd, ook de Russische, begon de wedstrijd. Tot tevredenheid van de Huizer coaches Boaz Janssen en Kim Lammers werd met 2-1 gewonnen. Al waren er ook wat spannende momenten zoals te zien is aan de jeugdspeelsters op de tribune.

Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter