Eerste narcissen bloeien!

Narcissen

Deze eerste bloeiende narcissen langs de Karel Doormanlaan zijn erg dapper. Vorige week lag er nog sneeuw, en nu steekt er hier en daar al wat geels de kop op. Het is niet extreem vroeg, zoals een paar jaar geleden toen de narcissen met kerst bloeiden, maar doorgaans beginnen ze wat later in februari. Of zelfs maart, als het weer erg koud is.

Krijg jij er ook zo’n lentegevoel van?

Narcissen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter