High Tea voor War Child

High Tea voor War Child

Met een gezellige High Tea in gebouw SILO aan de Keucheniusstraat is vanmiddag € 1135,- opgehaald voor War Child. De High Tea, georganiseerd door een bewoner en vrijwilliger van Visio, werd gesponsord door verschillende lokale ondernemers, net als de prijzen die te winnen waren tijdens een bingo.

High Tea voor War Child

Visio

Ciham Fennich, bewoonster van Visio, was geïnspireerd om iets voor War Child te doen na een bezoek aan de fandag van Marco Borsato, al 20 jaar ambassadeur voor War Child. Vrijwilliger Erik Vane sprong gelijk bij om te helpen iets leuks te organiseren, en zette vrienden en familie aan het werk. Het resulteerde in een benefiet met lekkere hapjes, mooie muziek (o.a. van mede Visio-bewoners), poëzie en veel gezelligheid.

High Tea voor War Child
High Tea voor War Child
High Tea voor War Child

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter