Eerste waaghalzen op de ijsbaan

Waaghalzen ijsbaan 1

Het heeft goed gevroren vannacht! Vanochtend bonden de eerste jeugdige waaghalzen de ijzers onder op de ijsbaan aan de Aristoteleslaan. Onder een heerlijk warm zonnetje werden de eerste meters ingezet en was er flink wat ijspret. We waarschuwen wel om zelf niet meteen het ijs op te gaan, het is nog onbetrouwbaar. Goed ijs om te schaatsen, gaat niet over één nacht ijs.

Waaghalzen ijsbaan 2
Waaghalzen ijsbaan 3

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter