Bessie, Waimpie en Harpie verhuizen

Bessie, Harpie en Waimpie
Het zal geen Huizer ontgaan zijn dat de Huizer Courant na 105 jaar helaas is gestopt. Hét Huizer blaadjen ! En dat is ontzettend jammer. Daarmee is een einde gekomen aan een stuk historie maar ook aan het voortzetten van een stukje traditie en cultuur. Als fotografen van OpHuizerhoogte laten we u graag Huizen van A tot Z zien en meebeleven en daar hoort ook het Huizer erfgoed bij. De botters, ’t oude dorp maar ook ’t Huizer dialect.
We zijn trots dat de schrijver Henk Heijnen van de column Bessie, Waimpie en Harpie die al ruim negen jaar werd geschreven voor de Huizer Courant, dit wil blijven voortzetten.
De drie Huizer nennetjes delen voortaan hun dagelijkse beslommeringen op OpHuizerhoogte. Een hele overgang voor de dames op leeftijd.
Vanaf de eerste donderdag in januari is hun verhaal hier te lezen.
Maar wat vinden ze er eigenlijk zelf van ?

bessie, harpie en waimpie

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Naar een idee van Henk Heijnen ©

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter