De eerste sneeuw

schipperstraatTerwijl Huizen op één oor ligt, met uitzondering van de uitgaande jeugd, trekken onze fotografen door het dorp. Vannacht is de eerste sneeuw van het seizoen gevallen en wij hebben hieronder de mooiste plaatjes voor jullie verzameld. Herken jij alle plekken?

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek en Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Marianne Vos
    16 december 2018 op 08:52

    Prachtige sfeerimpressie van Huizen!

  • Laat een reactie achter