Volop aan de slag op Keucheniusterrein

keucheniusterreinEr wordt volop gewerkt op het Keucheniusterrein in het oude dorp. 2 oktober was de eigendomsoverdracht van de gemeente Huizen naar Visser Bouw Maatschappij en die laat er na zoveel jaar geen gras over groeien. De werkzaamheden werden direct gestart. Er worden 22 woningen en commerciële ruimten gebouwd. Het centrum van Huizen zal met de bouw van het Keucheniushof  een nieuw aanzicht krijgen.

keucheniusterreinkeuchenius keucheniusterrein keucheniushof Gemeente Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 
luchtfoto Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Joke Smit
    10 oktober 2018 op 19:21

    Er zijn al zoveel leegstaande panden, moeten die niet eerst gevuld worden.

  • Laat een reactie achter