Exceptioneel transport

Vanochtend in alle vroegte waren er al aardig wat mensen aan het werk op de kade bij  het Nautisch kwartier.  Hier lagen acht enorme ketels te wachten om vervoerd te worden naar de firma Teeuwissen aan de Bestevaer. Dat is weliswaar een klein stukje, maar toch een hele onderneming gezien de omvang van de ketels.
Onderweg werd de stoet begeleid door speciale begeleidingsvoertuigen. Op de IJsselmeerstraat kwamen er heel wat takken uit de bomen vallen die meteen door de achterste wagen werden opgeruimd. Op de Bestevaer zelf kwam één vrachtwagen klem te zitten tegen een lantaarnpaal. Met wat balken onder de wielen, assistentie en knap stuurmanschap kwam de vrachtwagen er toch door en was de weg verder vrij om de bestemming te halen. 

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter