Veel belangstelling bij Kunst en Cultuurmarkt

De jaarlijkse kunst- en cultuurmarkt trok veel bekijks vandaag. Voor het eerst werd de markt gehouden op het terrein van de Krachtcentrale. De werken van voornamelijk Huizer kunstenaars waren te bewonderen in de kraampjes op het terrein. De bezoekers konden ook weer een kijkje nemen in de Krachtcentrale zelf, waar de eerste galleries hun intrek nemen.


Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter