De Deltawerken

Oppassen geblazen op de Delta want ter hoogte van de Kamperfoelieschool is vanavond een zogenaamde sinkhole ontstaan in het wegdek. Gisteren was er al een spoedreparatie verricht door een kuil in het wegdek op te vullen met bitumen, nadat er eerder die nacht een bromfietser onderuit was gegaan op dit stukje.

Vanavond echter zakte een compleet stuk asfalt weg in de bodem waardoor er een groot gat in het wegdek ontstond. Attente buurtbewoners plaatsen er snel een gevarendriehoek bij en probeerde het verkeer te waarschuwen.
Een kapotte leiding onder het wegdek is waarschijnlijk de oorzaak. Er moesten flink wat zand en klinkers aan te pas komen om het gat te vullen.

Voor nu is er weer een spoedreparatie gedaan. In de loop van de week zal de gemeente de oorzaak gaan aanpakken.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter