Afscheid voor HuiZ

Wat jammer om te lezen dat de trendy winkel HuiZ aan de Lindenlaan de deuren moet sluiten. 31 mei jl. heeft de rechtbank Midden-Nederland het bedrijf Esda Loft failliet verklaard. De hippe winkel was een blikvanger voor het hoofdwinkelcentrum van Huizen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.  De poster op het raam geeft aan dat er 19 juli een kijkdag is voor een online-veiling voor het winkelinterieur.  Met pijn in’t Hart… van Huizen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter