Het vispaviljoen aan de haven vandaag open

vispaviljoen
Het vispaviljoen aan de haven heeft vanochtend haar deuren geopend en daarmee heeft Huizen haar lang verwachte eetgelegenheid voor de lekkerste visgerechten aan de haven gekregen.  Naast een gezellig zitgedeelte binnen is er buiten ook een groot terras met uitzicht over de haven. De officiële opening is op de Havendag en dan worden er 750 gratis haringen weggegeven. Maar tot die tijd wilden wij niet wachten om vast even binnen te kijken en een visje te eten.
Vishandel Bunschoten heeft in haar pand ruimte vrijgemaakt voor dit etablissement en we kunnen niet anders zeggen dat het er fantastisch uitziet. Gezellige zitjes met natuurlijk de mogelijkheid om te kijken naar de grote ruimte waar de verse vis gefileerd wordt. Je vindt het vispaviljoen op de Energieweg in Huizen. Kom je ook een harinkje happen op het terras ?


Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter