Op de fiets ! Rondje randmeren..

Gastvrije Randmeren

Gisteren werd officieel de nieuwe fietsroute “Rondje Randmeren” geïntroduceerd. Door de aanleg van nieuwe fietspaden is het mogelijk de randmeren volledig op de fiets te ontdekken. In dat kader ontwikkelde Gastvrije Randmeren (een samenwerkingsverband van 16 gemeentes die aan de Randmeren liggen) samen met Fietsnetwerk.nl het ‘Rondje Randmeren’: een fietstocht langs beide kanten van de Randmeren, Van Huizen,  door naar Kampen en terug via Almere. De route is maar liefst 183,1 kilometer ! Voor de liefhebbers dus. Op Fietsnetwerk.nl vind je ook alle bezienswaardigheden, overnachtingsmogelijkheden en ander afstapmomentjes langs de route die de moeite waard zijn. Leuk dus voor een fietsweekendje en gewoon vanuit Huizen op te stappen.

Bekijk hier de fietsroute “Rondje Randmeren”. Alle routes van Fietsnetwerk.nl zijn via een app op je smartphone verkrijgbaar.

De voorzitters van Gastvrije Randmeren en Fietsnetwerk.nl feliciteerden elkaar gisterenmiddag,op het strand van Harderwijk, met het behaalde resultaat door de samenwerking. Tegelijkertijd werd ook het nieuwe magazine Meer uitgebracht. Hierin vind je alles over de randmeren, mooie foto’s uit Huizen, en een artikel over sportvissen met de uit Huizen afkomstige Marco Kraal, presentator van VisTV. Het magazine is onder andere te verkrijgen bij Watersportcentrum Huizen.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er in Huizen gebeurt en allemaal te doen is ? Kijk dan op OpHuizerhoogte. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld met de leukste foto’s, of houden je op Huizer hoogte met de laatste nieuwtjes.

fotografie: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter