Drukte aan het water

Iedereen leek vandaag massaal verkoeling te zoeken aan, in en op het water. Met dit soort dagen is het natuurlijk heerlijk om in Huizen te wonen. Je kan op veel plekken terecht. In de havens was het dan ook een gezellige drukte op de steigers. Toen het weer wat begon te betrekken zochten vele watersporters weer de “veilige haven” op hetgeen een lange sliert bootjes opleverde tussen de pieren.

De komende dagen blijft het tussen de 25 en 29 graden maar wel met iets meer bewolking en kans op een bui.


  haven

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter