Een laatste blik binnen in De Regenboog

regenboog

Het einde van De Regenboogschool aan de Amer is nu echt nabij. Deze week is de daadwerkelijke sloop begonnen en we konden nog een paar allerlaatste foto’s maken. Heb jij hier op school gezeten ? Kijk dan nog één keer binnen.

Philadelphia

Het oude schoolgebouw gaat plaatsmaken voor een appartementencomplex voor zorginstelling Philadelphia. Hierin komen zo’n 39 studio’s voor bewoners met een verstandelijke handicap. De omwonenden zijn tegen de bouwplannen en stapten vorig jaar nog naar de rechter omdat het pand twee woonlagen hoger wordt dan het oorspronkelijke gebouw. De rechter bepaalde dat de gemeente voldoende rekening had gehouden met de omwonenden en wees het bezwaar af.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter