Lintjesregen in gemeentehuis

De dag voor Koningsdag is traditioneel de dag dat mensen, die zich bijzonder hebben ingezet voor onze samenleving, gedecoreerd worden uit naam van Zijne Majesteit de Koning, de zogenaamde Lintjesregen. In Huizen waren er drie ‘decorandi’ die een onderscheiding ontvingen.

Emma Rädecker-Jacobs

Mevrouw Rädecker-Jacobs is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij is onderscheiden voor o.a. haar inzet sinds 1972 als toeziend voogd voor diverse familieleden, als vrijwilliger bij de Joodse gemeente Bussum, als penningmeester en vrijwilliger van de Stichting Women’s International Zionist Organization en als lid van de raad van Toezicht van het Joods Maatschappelijk Werk te Amsterdam.

Wouter Jan Bastiaan Nugteren

De heer Nugteren heeft vanaf 1985 tot heden als vrijwilliger diverse functies bekleed bij het Goois Natuurreservaat en het Speelbos, als vrijwilliger bij het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid Gooi en Omstreken en als beheerder van de Gooise Heemtuin. Hij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor de tomeloze inzet die hij heeft gepleegd voor onze natuur en leefomgeving.

Janny Bakker-Klein

Janny Bakker kennen we allemaal als wethouder van Huizen. 31 mei wordt het nieuwe college geïnstalleerd, en neemt zij afscheid van de Huizer politiek. Vandaag is zij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor al het werk dat zij daarbuiten heeft verzet. Janny heeft vanaf 2005 tot heden diverse vrijwillige functies bekleed bij het CDA en is sinds 1983 vrijwilliger en voorzitter bij Amnesty International afdeling Huizen, medeoprichtster en vrijwilliger van de Stichting Kerk en Vluchteling Huizen, lid, voorzitter en penningmeester van de Rotary Huizen Gooimeer,  voorzitter van cultureel centrum “De Engel”, adviseur van de Nierstichting Nederland en jobmaatje bij de Stichting ReconnAct in Huizen.

OpHuizerhoogte feliciteert alle gedecoreerden en bedankt hun voor hun inzet voor onze samenleving!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Wim Venema
    26 april 2018 op 12:58

    En als je een goeie darter bent dan wordt je Ridder

  • Laat een reactie achter