Hoo ’n koo ’n haas vangt

Vanaf morgenavond starten de voorstellingen weer van de Huizer Toneelvereniging Ontwaakt in het theater van de Graaf Wichman. Drie avonden lang speelt men Hoo ’n koo ’n haas vangt. Een komisch toneelstuk over de zoektocht naar de valsmunter die vals geld verspreid in ’t dorp. Uiteraard gaat alles in het Huizers…..en dat is ook voor de buitenlui best te volgen hoor.

De voorverkoop is inmiddels gestart en er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar. Reserveren kan bij Henk Molenaar 0649747975 of Ellie Stap 0355256192. via de website www.toneelontwaakt.nl  Entreekaart: 12,50

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s Inge Jansen 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter